Колекция

Sofia Raya

С гордост представяме буленски рокли от нашата вдъхновяваща колекция "Sofia Raya".

Тези рокли са изработени с майсторство и страст, като обединяват елегантност и изисканост. С деликатни дантелени акценти, изтънчени силуети и невероятни детайли, нашите рокли придават на всяка булка чар и грация.

"Sofia Raya" е съчетание от стил и красота, гарантиращо, че вашата сватба ще бъде изключителна и незабравима.

Колекция

Maya

Представяме ви буленски рокли от нашата сватбена колекция "Maya". Тези рокли излъчват изящество и романтика в съчетание с невероятен комфорт. Наситени със златни ивици, дантелени детайли и деликатни обеми, те създават визия, идеална за вашият специален ден.

Всеки момент заслужава най-доброто облекло, и нашите буленски рокли гарантират, че ще бъдете изключителни на вашия сватбен ден.

Колекция

Joy

Представяме на вашето внимание буленски рокли от нашата вдъхновяваща колекция "Joy".

Тези рокли са създадени с една цел - да донесат радост и блясък във вашия най-специален ден. С нежни тъкани, бляскави детайли и изчистени линии, нашите рокли отразяват чистата красота и веселост на момента.

"Joy" е колекция, която обещава да ви направи да се усмихнете и да сияете на вашата сватбена церемония. Разкрасете деня си с "Joy".

Колекция

Casa Sicilia

С гордост представяме нашите буленски рокли от колекция "Casa Sicilia".

Тези рокли са вдъхновени от красотата и стилът на Сицилия, съчетавайки традиция и модерност в едно. С деликатни дантелени мотиви, изящни силуети и невероятни детайли, нашите рокли придават на всяка булка изисканост и сърцераздирателна красота.

"Casa Sicilia" е израз на романтика и елегантност, гарантираща, че вашата сватба ще бъде уникална и запомняща се.

Колекция

Outlet

Модна къща Лита периодично обявява разпродажба за налични официални, шаферски и булчински модели. Следете нашите новини и промоции на сватбени рокли, облекла и аксесоари, включително в страниците ни в социалните мрежи, за да се възползвате от отстъпките.

В сватбен салон Лита ще намерите богата гама висококачествени сватбени рокли. Всички булчински рокли и аксесоари на модна къща Лита следват световните тенденции и линии, където ръчни и компютърни бродерии, шевици, орнаменти, камъчета, изящни платове и фини дантели се съчетават в екстравагантни, нежни или елегантни модели.

Освен за булките, ние изработваме шаферски рокли и тоалети, костюми за шаферчетата, бални рокливоали и други официални облекла, стилни предложения за младоженците и вечерни рокли за гостите.

Гордеем се с нашия силен екип от дизайнери, шивачи, декоратори, продавач-консултанти и мениджъри, с който заедно правим Вашия сватбен ден незабравимо красив! Ние ще конструираме и изработим с любов Вашата булчинска рокля, за да бъдете стилна и красива булка! 

Вашата сватбена рокля - врата към вашата вечна история.
Нека започне приказката ви!