30 ГОДИНИ

Модна къща ЛИТА

Модна къща Лита е създадена през 1992г. в гр. София. Традициите, опитът и доверието на нашите клиенти са жизнената сила, която ни води в създаването на пленяващи рокли за най-специалните дни в живота на жената. Всяка рокля ние създаваме уникално за всеки клиент от ръцете на нашия екип и достига до своята дама. Роклите ни се изнасят във Франция, Англия, Русия, Холандия и др.

Салонът на Лита се намира на бул. Сливница в гр. София. В него можете да разгледате над 100 налични модела и да премерите роклите, които харесате. В Лита можем заедно да създадем Вашата уникална рокля по Ваш модел, да изберете плата, цвета и декорацията.

Препоръчваме Ви да запишете час за проба в Модна къща Лита. Така ще можете да изберете своята рокля в спокойна и приятна атмосфера, водени от нашите консултанти. Всеки от наличните модели можете да закупите, като ние ще се погрижим той да пасне идеално по вашето тяло. Ако поръчате рокля по ваши размери или по ваш модел, ще бъде необходимо да направите това 1-2 месеца преди Вашия специален ден. Пробите са безплатни и са с предварително записване на телефонен номер 0886 46 94 98, имейл форма или в социалните мрежи.

Очакваме ви!