Колекция

Sofia Raya Evening

Представяме ви бални рокли от нашата изискана колекция "Sofia Raya Evening".

Тези рокли са проектирани със съчетание от грация и стил, като целта ни е да създадем елегантност, която никога няма да забравите. С изящни детайли, изработени с изключително внимание към перфекционизма, нашите абитуриентски рокли "Sofia Raya Evening" ви предоставят най-доброто в изражението на вашата индивидуалност и красота.

Това е колекция, която обещава да направи вашия абитуриентски бал незабравимо събитие.

Колекция

Maya Evening

Представяме ви вечерни рокли от нашата елегантна колекция "Maya Evening".

Тези рокли са създадени с изящество и стил, с единствената цел - да направят вашето събитие незабравимо. С изкусни бродерии, блестящи детайли и изтънчени силуети, нашите рокли "Maya Evening" подчертават вашата индивидуалност и грация.

Това е колекция, която обещава да ви направи звезда на вашата абитуриентска вечер и да съхрани най-прекрасните спомени.

Колекция

Joy Evening

Представяме ви абитуриентски рокли от нашата вдъхновяваща колекция "Joy Evening".

Роклите са създадени с една цел - да ви направят да се чувствате щастливи и специални на вашия абитуриентски бал. С впечатляващи детайли, свежи цветове и изчистени линии, роклите "Joy Evening" придават на вашата визия блясък и радост.

Това е колекция, която обещава да направи вашия абитуриентски бал незабравимо изживяване, пълно с радост и усмивки.

Колекция

Casa Sicilia Evening

Вдъхновена от красива Италия, потопете се в стила на вечерните рокли на колекция Casa Sicilia

Колекция

Mishelle Evening

Представяме ви абитуриентски рокли от нашата вълнуваща колекция "Mishelle Evening".

Тези рокли са създадени, за да ви направят звезди на вашата абитуриентска вечер. С изискани дизайни, блестящи детайли и внимание към всяка малка част, нашите рокли "Mishelle Evening" придават на вашата визия изключителна грация и стил.

Това е колекция, която обещава да направи вашата абитуриентска вечер незабравимо събитие, където ще засияете със собствената си уникалност и красота.

Колекция

OUTLET Evening

Добре дошли в OUTLET колекцията на наши абитуриентски рокли!

Тук ще намерите невероятни рокли на изключителни цени, без да правите компромиси с качеството и стила. Независимо дали търсите класически дизайн или модерна изцяло подходяща за балната нощ, нашите OUTLET абитуриентски рокли ще ви предоставят разнообразие от възможности.

Разгледайте и изберете вашия перфектен абитуриентски тоалет, който да подчертае вашата индивидуалност и да ви направи звезда на балната вечер!

Разполагаме с разнообразие от бални рокли в шоурум Лита. Елате, изберете и купете най-красивата за Вас абитуриентска рокля!

Следете и разпродажбите на налични модели в Модна къща Лита, които публикуваме в сайта и страниците ни в социалните мрежи.

Сигурни сме, че ще останете доволни от нашите прекрасни модели! Посетете ни и ще се убедите!

Модна къща Лита предлага богата гама от висококачествени абитуриентски рокли, официални облекла и аксесоари на добри цени. Всички бални рокли и абитуриентски облекла следват световните тенденции и линии, където ръчни и компютърни бродерии, шевици, орнаменти, камъчета, изящни платове и фини дантели се съчетават в екстравагантни, нежни или елегантни модели.

Гордеем се с нашия силен екип от дизайнери, шивачи, декоратори, продавач-консултанти и мениджъри, с който заедно правим Вашия абитуриентски бал незабравимо красив! Ние ще конструираме и изработим с любов Вашата бална рокля, за да бъдете незабравима на бала

Вашата абитуриентска рокля -
врата към вашата приказка.
Нека я напишем заедно!