Модна къща Лита
Подходящият сутиен, според роклята
11.04.2014 (4793)

Може да се случи да излезем с небрежно разчорлена коса или олющен маникюр, но има едно нещо, без което повечето от нас могат да си представят да прекрачат прага на дома си. Най-великото изобретение на всички времена - сутиенът!

На пазара се предлагат какви ли не модели, цветове и размери. Но знаем ли как да се възползваме от тях?

Днес ще ви представим своеобразен наръчник по носене на сутиен. И по-конкретно - ще разгледаме правилата, които трябва да спазвате, ако възнамерявате да се появите някъде с тоалет в една от следните кройки.

Рокля с голи рамене
Ако сте решили да използвате едно от най-силните дамски оръжия - раменете - то ще ви трябва сериозен помощник. Роклята с голи рамене предполага липса на презрамки. Ето защо трябва да се спрете на сутиен без презрамки, който обаче да бъде достатъчно качествен, за да придаде красива форма на вашия бюст. Забравете нашумелите напоследък силиконови презрамки - те оставят горчив привкус от иначе приятната визия.

Рокля от ефирна материя
В този случай сутиен, който се набива на очи, би развалил нежността на визията. Ето защо е добре да заложите на модел в nude цвят, който е близък до този на кожата. Така ще се възползвате от комфорта на бельото без да привличате вниманието заради неподходящия си избор. Другият вариант е сутиенът умишлено да изиграе ролята на акцент. Това може да се случи, ако сте се спрели на рокля от дантела или друг полупрозрачен плат, а бельото ви е в същия нюанс. В този случай обаче е доста трудно да се постигне приятна комбинация, която да не дразни окото.

Прилепнала рокля
Може би сте решили да подчертаете извивките на тялото си. Тогава не рискувайте да покажете на всички дантелите и панделките на своето бельо. Изберете изчистен сутиен от лъскава материа. Така единственото, което ще привлече вниманието на околните, ще бъде вашата фигура. Впрочем в този случай има и още по-ефектно решение. Облечете стягащо бельо под роклята, за да се чувствате още по-уверени и секси в своя предизвикателен тоалет.

Рокля с дълбоко деколте
В случай че акцентът на тоалета ви ще бъде вашият бюст, трябва да се спрете на сутиен с повдигащ ефект. От една страна, той ще направи гърдите ви да изглеждат по-стегнати. От друга, ще сте сигурни, че деколтето ви разкрива вашите форми по възможно най-привлекателния начин.
Повдигащият сутиен е сам по себе си представлява добра инвестиция, тъй като може да се носи и в ежедневието. Той ще ви гарантира комфорт, който ще повлияе добре и на самочувствието ви. Ако сте се спрели на V-образно деколте, не обличайте сутиен тип "бриджитка", тъй като част от него ще бъде на показ.

Рокля с презрамка зад врата
Рокля с подобна кройка е идеално решение, ако искате да се появите с гол гръб, но не се чувствате достатъчно комфортно без сутиен. За нея трябва да се спрете на сутиен с една презрамка, която ще се позиционира под роклята и няма да се вижда. Този модел бельо е удобен и по още една причина - веднъж облечете ли го, няма да се налага постоянно да вдигате падналите вляво или вдясно презрамки.

Тук ще публикуваме интересни статии за мода и красота, актуални новини от модните подиуми, тенденциите в модата и други любопитни неща за абитуриенти и младоженци. Ще Ви държим в течение за участията ни в различни изложения и панаири в България и чужбина!