Модна къща Лита

Сватбени рокли - Колекции Лита

Модна къща Лита периодично обявява разпродажба за налични официални, шаферски и булчински модели. Следете нашите новини и промоции на сватбени рокли, облекла и аксесоари, включително в страниците ни в социалните мрежи, за да се възползвате от отстъпките.

Сигурни сме, че ще останете доволни от нашите прекрасни модели! Посетете ни и на място и ще се убедите!

Maya
JOY
Casa Sicilia
Harmony
Rossa
Glamour
Faith

В сватбен салон Лита ще намерите богата гама висококачествени сватбени рокли. Всички булчински рокли и аксесоари на модна агенция Лита следват световните тенденции и линии, където ръчни и компютърни бродерии, шевици, орнаменти, камъчета, изящни платове и фини дантели се съчетават в екстравагантни, нежни или елегантни модели.

Освен за булките, ние изработваме шаферски рокли и тоалети, костюми за шаферчетата, бални рокли, воали и други официални облекла, стилни предложения за младоженците и вечерни рокли за гостите.

Гордеем се с нашия силен екип от дизайнери, шивачи, декоратори, продавач-консултанти и мениджъри, с който заедно правим Вашия сватбен ден незабравимо красив! Ние ще конструираме и изработим с любов Вашата булчинска рокля, за да бъдете модерна, елегантни и красива булка!