lita-wedding.com
Балът - как да си изберем подходящата рокля
19.12.2013 (3638)

Всяка жена си мечтае за деня и нощта на нейния абитуриентски бал. Подготовката за тази вечер може да ви отнеме седмици, а даже и повече.

 

Всяко нещо би трябвало да е идеално и изпипано тъкмо по собствените ви предпочитания. В крайна сметка това е вашият специален празник . Колата, прическата и грима ви са изключително важни. Обаче има едно конкретно нещо, което изпъква пред останалите елементи като важност - а това е роклята ви. Роклята за бала е така да се каже черешката на тортата и както е добре известно на повечето от нас, тъкмо тя определя каква ще бъде вечерта за вас. Няма място за грешки при избора на балната рокля.

Не е важно кой ще плати роклята, важното в случая е да обиколите бутиците преди да се вземе някакво крайно решение. Реално освен конкретната цена, която сте определили, има и още няколко фактора, които е необходимо да си разясните, когато избирате рокля. Цвета, дължината, стила, материята и цялостния вид е именно това, създаде нотка на уникалност в роклята ви.

Съвети, от които ще се нуждаете преди да я закупите:
Тъй като разполагате с някакъв определен паричен ресурс , няма смисъл да губите време и средства за дизайнери или пък рокля, която няма как да си позволите. Освен това трябва да знаете кои нюанси най-много ви подхождат, точно какъв дизайн и особености ще стоят добре на формите ви, как да разграничавате качествените тоалети и т.н. Ако не сте добре запознати в някоя от тези конкретни области, гледайте по всякакъв възможен да получите някоя полезна препоръка.
Донесете със себе си официалните обувки ,които ще сложите на балната вечер, ако все още не сте си взели такива , си намислете каква точно ще бъде тяхната височина. Трябва да се уверите, че роклята е с подходящата дължина - това значи да стига до височината на петата. Помнете, че балните обувки е необходимо да подхожда не само с цветовете на роклята. Трябва да балансирате. Всъщност обувките ви са от голямо значение при крайния избор на рокля.

Имайте едно на ум за бални рокли, които са дълги и се влачат след вас. Наистина може да ви стоят много добре в бутика, но влаченето може да ви донесе редица неприятности. Несъмнено последното нещо, което бихте искали да ви се случи е да се спънете и да паднете пред приятелите и познатите ви.