Модна къща Лита
Тенденции прически 2014: Какво е стилно?
19.02.2014 (4035)

За интересуващите се от мода хора, които се чудят какви ще са тенденциите в прическите за 2014, тук е ръководство за следващите най-горещите прически, които ще налагат и диктуват модата през 2014. Вие получавате право първи да получите уникални идеи за перфектен външен вид.

 

Прически с плитки
Те могат да идват и си отиват със тенденциите за прическите, но плитките никога не губят своят невинен чар и романтика. Те са направени от плитка, която опасва главата, процеждайки чиста невинност и чувственост, с което не могат да се похвалят много прически. Това е идеален сладък стил, който може да бъде “изтеглен” от дами с дълга коса. С най-различни вариации на плитките, вариращи от класически и елегантен, до разрошени и небрежни, които са в настроение да направят вълни във морето от прически през 2014.

Прически с разделена коса
Прическата с разделена коса е непоклатима когато става въпрос за тенденциите в прическите за последните десетилетия. Като част от тенденциите в прическите през 2014 този тип прическа може да даде на една жена изразителен и строг външен вид.Има много различни видове на този тип прическа, но едно нещо е сигурно това е един вечен и класически стил, които ще направят решителното си завръщане през тази година.

Прически: падащи меки вълни
Докато течащите меки вълни не са нови, тенденциите в прическите през 2014 г., ще видят завръщането на тази прическа със въображение и нова нагласа. Те са представени в един лесен начин на носене със разделена коса във центъра или страничната част. Простотата е ключово понятие в меките вълни. Тя е закачлива, обикновено е с път по-средата или от едната страна за да демонстрира своята красота и напълно естествен вид.
Можете да бъдете сигурни, че тенденции прически 2014 ще даде положителна нотка на женственост и красота на всяка дама която обича да следва модата.

 

Тук ще публикуваме интересни статии за мода и красота, актуални новини от модните подиуми, тенденциите в модата и други любопитни неща за абитуриенти и младоженци. Ще Ви държим в течение за участията ни в различни изложения и панаири в България и чужбина!