Модна къща Лита
Изложение Абитуриенти 2014
20.02.2014 (6571)

Скъпи Абитуриенти,

Искаме да Ви информираме, че от 26 февруари до 2 март 2014 г. в Национален музей "Земята и хората" в София, намиращ се зад хотел "Хилтън", ще се проведе специализираното изложение "Моден салон - Абитуриенти" 2014 и ние ще участваме в него, както всяка година!

Нашият щанд се намира - от входа, наляво и в дъното на салона.


Щандът на Модна къща Лита е голям, обособен като магазин, където ще можете да избирате от най-новата колекция абитуриентски рокли от около 100 модела в богата цветова гама и модели, да пробвате избрани бални рокли, да се консултирате с нашите професионалисти дизайнери!

Не забравяйте - от 26 февруари до 2 март 2014 г. в НМЗХ, Вход безплатен! Събитието е насочено само и единствено към абитуриентската мода. Посетете ни и ще намерите желаната абитуриентска рокля и ще се чувствате прекрасно на Вашия абитуриентски празник!

Модна къща Лита

Тук ще публикуваме интересни статии за мода и красота, актуални новини от модните подиуми, тенденциите в модата и други любопитни неща за абитуриенти и младоженци. Ще Ви държим в течение за участията ни в различни изложения и панаири в България и чужбина!