lita-wedding.com
Бални рокли за 2014 година
28.03.2014 (3493)

Коралът е един от любимите нюанси на дизайнерите и модните диктатори за сезон пролет/лято 2014 .

 

Смесицата между оранжево и червено на базата , на която се появява този топъл и много женствен цвят, носи полъх на тропическо настроение и символизира неподправено забавление и младежка невинност .

Рокля в цвят корал е чудесен избор за бала, не само защото е в крак с горещите модни тенденции, но и защото кораловите нюанси изглеждат страхотно на всички тонове на кожата.

Бал 2014 - рокли с гол гръб
Всяко момиче иска да изглежда по най-добрия и привлекателен начин в нощта на бала. Ако сте решили да се сбогувате категорично с образа на ученичка и искате да впечатлите съучениците си със съблазнителен и елегантен външен вид, това няма да бъде трудно. Достатъчно е да изберете рокля с ниско изрязан гол гръб, за да постигнете желаната секси и екзотична визия.
Роклите с гол гръб могат да бъдат много изчистени като дизайн, по тялото, както и с по-богати поли и с някои традиционни акценти като малки многоцветни кристали в предната част на роклята. Ръбът на деколтето може да бъде обшит с пайети или дантела, но не трябва да се прекалява, за да не изглежда роклята натруфена. Дизайнерските колекции за бал 2014 предлагат голямо разнообразие от оригинални модели абитуриентски рокли с ниско изрязан и секси гръб.

Ако сте свикнали да бъдете звездата на дансинга и държите на удобството, но искате да изглеждате секси в нощта на бала, късата официална рокля с гол гръб е решението. Това е и чудесна възможност да демонстрирате стегнатите си крака и да ударите конкуренцията в земята.