Модна къща Лита

Модна къща Лита - Красиви рокли за празничния ден

Модна къща Лита е български производител на сватбени, официални, абитуриентски, шаферски рокли и костюми, както и на всички необходими аксесоари за сватбения ден.

Нашите висококачествени официални и сватбени модели следват световните тенденции и модните линии, където ръчни и компютърни бродерии, шевици, орнаменти, камъчета, изящни платове и фини дантели се съчетават в екстравагантни, нежни или елегантни модели. Аксесоарите за булката и тържеството са ръчно направени, с безупречно качество и богат асортимент.

Гордеем се с нашия силен екип от дизайнери, шивачи, декоратори, продавач-консултанти и мениджъри, с който заедно правим Вашата абитуриентска вечер или сватба незабравимо красива.

В нашия сватбен салон можете да разгледате и премерите сред над 100-те модела в наличност, да съчетаете модели, да дадете полет на въображението си и да сътворите заедно с нас Вашата уникална рокля.

Нашите консултанти ще споделят своят опит, съвети и предложения за организирането на Вашият уникален сватбен ден. В шоурума на модна къща Лита можете да намерите и стилни предложения за младоженците, вечерни рокли за гостите, пълна гама от аксесоари, предложения за услуги за тържеството, украса и пълна организация. Ние сме посветени на това да превърнем времето Ви, прекарано с Лита, в едно приятно и полезно преживяване.

Модерният Салон Лита на бул. Сливница Ви очаква!

Модна къща Лита Модна къща Лита Модна къща Лита Модна къща Лита Модна къща Лита Модна къща Лита

Заповядайте в нашите СВАТБЕНИ САЛОНИ!

Модна къща ЛитаМодна къща Лита
Модна къща ЛитаМодна къща Лита
Модна къща ЛитаМодна къща Лита